Glömde....

att en av dagarna fick jag ju träffa Anna! Vi hade underbart trevligt som vanligt. Jag kommer att sakna dessa träffar.

Midsommar

Har just tittat på Tv4:s lokalnyheter fån Gbg. Det var ett reportage om midsommarfirandet från Elsas och Olles förskola. Elsa skymtade till då hon dansade kring minsommarstången.  Två av barnen intervjuades och de gillade tacos bäst av all midsommarmat. :-)
Det har varit varmt och svettigt på jobbet. Jag har inte orkat någonting utan mest suttit på en stol och sett uttråkad ut. Jag har dock orkat göra iordning en hel bunt av böcker som jag beställde förra veckan samt dragit ut listor på gamla böcker som bör gallras (tas bort) ur bibliotekets bestånd. Jag har också varit på IKEA och köpt en ny bokhylla samt gardiner till barnavdelningen. Det blev jättefint!
I helgen fick Anders målat den gaveln på huset som vi inte orkade med då vi målade om huset för två år sedan. Skönt! Nu är det bara de vita knutarna kvar. Min planerade 4-dagars träff med Anna sköts på framtiden och vi får träffas under semestern istället. Nu måste vi sätta fart med det vi ska ha klart (lite kryptisk här) för min vän är under press. ;-), men visst har vi fått ny glöd!:-)
Under veckan har vi lämnat in båda våra bilar för reparation, den ena för AC:n som inte fungerade och den andra för att inte den ena bakrutan gick att få upp. Suck för bilar! Men nu är det fixat och båda bilarna är som nya! Tack också till granne R. som så snällt följde med som support då Anders och barnen skulle byta bil! ;-)))) Vad gör jag här var den stora frågan! Hehhehheeeehehe. Orkar inte förklara vad som hände men det var en liten onödig tripp kan man säga.
Midsommar ska vi fira med vänner. Femkamp står på schemat. Gamlingar mot ungdomar. Jag räknas som ungdom.
Ha en bra midsommar allesammans!!!!


Pollen överallt

Inlägg från den den 16/8 : Nu är det verkligen gräspollen överallt. I helgen slog det till och blev riktigt bedrövligt. Elsa har också blivit allergisk och hennes ögon svullnade upp i lördags så hon knappt kunde titta. Vi medicinerade med allt vi hade hemma, tabletter, ögondroppar och nässpray men det hjälpe inte. Så vid 6.30 på söndagsmorgonen, efter en jobbig natt, tog jag Elsa under armen och åkte till Axessakuten. Vi kom in direkt!!! Efter att ha samtalat med en läkare i 2 minuter gav vi oss iväg till apoteket i Nordstan och hämtade ut cortisontabletter samt antibiotikaögondroppar. Hon hade av allt kliande fått infektion i båda ögonen. Så nu är det mediciner högt och lågt. Jag vabbar idag då ögondroppar ska tas var tredje timma och det är ett STORT projekt att få Elsa att gå med på att någon droppar droppar i hennes ögon.