Fortfarande sjuk

Igår ringde jag dagis och fritids och meddelade att barnen skulle komma idag. Pratade med jobbet och talade om att jag kommer på fredag. Kände mig bra på dagen men på kvällen var jag risig igen. Så det var bara att ställa klockan för att gå upp och ringa tre samtal på morgonen. Så vi är hemma idag också. Elsa är fortfarande förkyld och Olle är också lite snuvig så det är bara bra för dem att vara hemma en dag extra. Ikväll kommer Anders hem och ska baka pizza till de tre det är synd om.

Monica: Jag har bokat stuga nummer 67!!!

Sommar....

Idag är jag och barnen hemma. Elsa kände sig hängig när jag hämtade henne från fritids igår och fick under kvällen hög feber. Idag har hon varit nästintill feberfri men hon är väldigt förkyld. Jag är också superförkyld och Olle är inte så pigg han heller så vi har varit hemma hela bunten. Inte Anders då för han gled naturligtvis iväg till Finland idag och kommer att få sova skönt på hotell.
Midsommar firade vi hemma med Peter, Helena, Hanna och Klara. Vi skulle åkt till Nääs, men det regnade från och till och vi är väl för bekväma av oss, så det blev dans i trädgården runt en pytteliten midsommarstång som barnen fixade till.

               

Har inte lagt in bilderna från midsommar änu, men här kommer en bild från en varmare tid. Hoppas att värmen snart kommer tillbaka!


Lugnt liv

Idag har jag jobbat, det är en väldigt lugn period just nu så jag får gjort massor som bara blivit liggande under våren. Efter jobbet åkte jag till stan för shopping och träff med Veronica. Vi fikade och åt gott i massor.
Elsa är på semester hos mormor och morfar denna veckan. Det är skönt att bli bortskämd ibland! ;-)