Konfirmation och praliner

Måndag kväll. Har precis vaknat efter att ha läst saga för barnen och sedan naturligtvis somnat innan barnen. Nu ska jag äta lite och snart gå och lägga mig igen.
Idag har det varit oerhört lugnt på jobbet, jag har känt mig lite slö samtidigt så det blev en dag utan överraskningar kan man säga.
Helgen började hetsigt med konfirmation och slutade lugnt på soffan. Isabelle konfirmerade sig i lördags och vi lyckades att sätta ner våra rumpor på kyrkbänken endast 30 sekunder före kyrkportarna slogs upp och konfirmanderna vällde in. Vi körde från Göteborg till Uddevalla på ny rekordtid trots att vi fick vända om efter glömd present.  Vi sladdade in på grusparkeringen vid kyrkan så att gruset yrde, tog oss springande upp för kyrkbacken, jag med Olle på armen och högklackade sandaler, samtidigt som konfirmanderna gjorde sig redo för att gå in i kyrkan. Vi sprang in i kyrkan och hela släkten stod upp och viftade åt oss, fina platser nästan längst fram, och vi slog oss flåsande ner och flinar lite mot släktingarna runt om samtidigt som orgelmusiken börjar dåna. Min svägerska började peka mot mitt bröst och när jag tittar ner sitter inte klänningen längre där den ska utan under ena bröstet. BH-n tittar fram så käckt.. En mysig entré. ;-)
Söndagen låg jag i soffan och läste och åt praliner. Det var mycket trevligt. Anders föräldrar var här och åt lunch och sedan körde Anders dem till flyget för resa till Italien.
Imorgon ska jag ut på ett speciellt äventyr och förhoppningsvis äta god pizza. :-)

Intensiva dagar.

Här var det längesedan jag var!:-)
Det är mycket hela tiden just nu. Det har varit mycket på jobbet (börjar dock lugna ner sig) samt mycket som händer på fritiden. Jag och Anders har varit i Stockholm och tagit det lugnt, firat bröllopsdag och födelsedag. Det var härligt. I tisdags var vi på musikalen Mamma Mia, egentligen tycker jag inte om sådant och hade inga förväntningar, men jag blev positivt överraskad. Det var riktigt bra.
Nu måste jag sticka, ska fira att gammal kollega har gift sig och Anders ska köra mig dit så att jag kan dricka (lite) vin. Jag ska snart skriva igen. Bye!