Oslo

Här har jag inte uppdaterat på några veckor. Det fina vädret har gjort att jag prioriterat annat, så som att vara utomhus och försöka att få åtminstone liiite färg på benen. ;-)
I torsdags åkte jag och Anders till Oslo för att hälsa på Kristina som precis har flyttat dit. Hon bodde i ett trevligt område som låg rätt så centralt så vi har vandrat runt på Oslos gator och sett på massor av trevliga ting. Bland annat var vi i och på Oslos nya operahus som verkligen var imponerande. 
                                  
                                 image161              
                                    Oslos operahus
Vi var också i Frogneparken och kollade in skulpturer som Gustav Vigeland gjort.  På 17 maj spatserade vi med massan på Karl Johann upp til slottet och vinkade på kungafamiljen. Vi firade att vi har varit gifta i hela 9 år och dessutom fyllde Anders år. Lilla gubben börjar bli stor.


Härlig ledighet

Det är lördag och jag har varit ledig sedan i torsdags. Helt underbart. Elsas och Olles kusin är på besök i några dagar och i morgon är det äntligen födelsekalasdax för Elsa då hon ska bjuda sina klasskompisar.
Ledigheten har inneburit lite påtande i trädgården samt biobesök. Olles första. Alvin och gänget hette filmen, Elsa tyckte den var kanon men Olle tröttnade efter en timme och ville sitta i mitt knä och gosa i stället.