Liseberg

Äntligen ser det ut att bli lite bättre väder. Idag ska jag njuta av den färdiga altanen som verkligen blev supersnygg. Bilder kommer....
Igår var vi med våra syskon och familjer på Liseberg. Vi åkte massor och Balder är fortfarande härligast. Elsa är nu 130 cm lång och fick nu åka. Hon såg lite chockad ut när hon åkte men hämtade sig snabbt och ville åka igen.
Själv avstod jag från att ge mig upp i Höjdskräcken och den nya, Uppswinget. Den sistnämnda är enligt mig endast personer med stark dödslängtan som bör åka. Peter och Monica trotsade dock allas försök att hindra dem och kastade sig glatt upp i gungan. Peter var lite blek efteråt medans Monica bara log. Hon åkte allt utan att röra en min.

Lisas favoritattraktion blev Kulingen. ;-)

Vallmo




Vad säger du om detta, Monica?

Några sommarbilder.....



Hemma hos Magnus och Mia på deras nyköpta gård. Olle provsitter traktorn.



Elsa med Ebba i knät.



Ebba har kul.




På kvällen var det fotbolls-EM hos Niclas och Lotta. Olle testar hockeymundering.




Lite deppigt efter matchen.  Alla hejade på Sverige, eller???

Semester

Nu har jag äntligen semester! Och jag känner mig helt återställd från bihåleinflammationen förutom att jag fortfarande är helt tät i näsan. Jag käkar fortfarande antibiotika och ska göra det i några dagar till. Igår inledde vi operation semester med att flytta två megastora korallkornell och ta bort altanräcket.



Här ska jag precis sätta igång och klippa ner buskarna.



Anders började samtidigt öppna upp räcket på altanen.



Efter några timmars slit så hade vi fått upp den ena busken och Anders grävde som en tok under den andra. Det tog en hel dag att klippa och gräva.



Det blev en del pinnar över.....

Bihåleinflammation.

Efter en vända på jobbet så blev jag sjuk igen. Denna gången fick jag bihåleinflammation. Trevligare kan man ju ha det. Elsa fick öroninflammation i måndags så hon och jag skulle vara hemma på onsdagen. Jag hade sett fram emot fint väder och lite trädgårdspyssel men fick istället bege mig till en läkare. Denna gång hamnade jag hos Akutläkarna vid Heden. Vi hann knappt komma innanför dörrarna förrän vi fick komma in till läkaren. Helt underbart! 500 kr. kostade det visserligen, men det är det värt. Sedan hämtade vi antibiotika och shoppade loss på Apoteket, hela resan tog ändå inte mer än ca 1½ timma. Då fick vi ändå vänta på Apoteket för Elsa skulle också ha medicin och den skulle blandas till.
På hemvägen tog vi en omväg till Lerum för att köpa sushi och det var inte förrän vi var inne i Lerum som jag kom på att de har semesterstängt. Så det var bara att fortsätta hem och fixa mat.
På kvällen hade jag rejält ont i hela huvudet och kunde inte göra någonting. Jag tog alvedon men det hjälpte inte och det var först när Anders fixade ipren från en granne som det släppte lite grann. Så jag har sovit ganska gott.
Jag mår bättre idag men känner mig hängig och trött och det känns fortfarande skumt i huvudet. Jag ska vara hemma imorgon med så man kan väl säga att min semester har börjat.