Oboy!

Snacka om skoskav!!

Mina underbara skor har kommit!!

image160

Jag har beställt skor från
hasbeens.se och de låg i brevlådan idag. De passade perfekt men är lite hårda så det gäller att mjuka upp dem innan värmen kommer.

Mattor till altanen

Har i alla fall hittat några mattor jag ska ha på altanen:

image157

Två stycken mattor köpte jag på 
Indiska fast färgen var turkos.

En underbar soffa....

image156

...vill jag ha på altanen, där man kan fika och mysa. Jag vill också bygga tak så att man kan vara där även när det regnar. Stora projekt i sommar, Anders??? ;-)

Bild från
inred.se

Fasaner

image155

Två fasaner var på besök i morse. De bor lite längre bort i området och var väl ute och såg sig omkring. Bilden blev lite oskarp, får skylla på den att det var tidigt på morgonen.

Bilder på sjuåring

108222-149

Elsa fick en cykel i födelsedagspresent. Hon blev superglad och kunde inte slita sig utan höll på med cykeln hela dagen. Hon låste och låste upp säkert 30 gånger.

108222-153

Elsa blåser ut 7 ljus. Linnéa tittar på.

108222-151

Första cykelturen.

108222-150


108222-152

Snö i massor var det här för ett tag sedan. Elsa, Olle och pappa Anders gjorde en snögubbe.

Sol, sol, sol!

                                  108222-148
     
Vilken härlig dag det är idag! Jag kom just hem och det är 11 grader varmt och solen strålar. När jag spanar ner i brevlådan ligger det ett nytt nummer av Hus och Hem. Det är min snälla svägerska Monica som har fixat två gratisnummer av denna tidning åt mig. Tack! Jag fick en underbar stund på altanen med min tidning och solsken. Olle var i badrummet och hällde vatten i en mugg med propeller i, väldans spännande att se vattnet snurra omkring i muggen. Elsa är hos en kompis.

Denna vecka är det författarvecka i Göteborg. Det kommer massor av barnboksförfattare hit, och de åker runt på skolorna i staden och pratar. Det är verkligen spännande och roligt med denna vecka. Jag flänger runt bland skolorna och har under måndagen och tisdagen lyssnat till Jan Ollars, Gull Åkerblom samt Cannie Möller.