Olle sover...

image117

Olle sover med favoritboken i handen.

Varför så rädd?

image116

Vad är du rädd för, papsen?

Tema mössor

Vi var och hälsade på hos mina föräldrar i helgen. När vi skulle åka upptäckte jag en påse med gamla hattar och mössor, som tillhört min farmor och farfar, och som nu skulle slängas. De fick följa med hem istället.

image113

Tänk att man hade på sig sådant här förr!!

image114

Stiligt!


image115

Anders favoritmössa! Gissa vem som kommer att vara kung i skidbacken i vinter!


Måste börja träna....

Var iväg med arbetskompisarna idag och vägde mig på en "fettvåg" som talar om hur mycket av kroppsmassan som är fett. I min ålder ska man ligga på ca 21 - 33% fettmassa, jag låg första gången jag ställde mig på vågen på hela 42%, det var inte bara för högt det var jättehögt! Fetma stog det och en illröd färg lyste på pappret med resultatet jag fick i min hand. Jag ställde mig på vågen igen och då blev resultatet 40%. Liite bättre...men ändå på tok för högt. Jaja, tänkte jag då är det bevisat att jag äter på tok för fet mat och rör mig alldeles för lite trots alla stegtävlingar och bodypumppass (det var ett tag sedan, jag vet). Men innan vi skulle gå så slängde jag av mig skorna och bad kvinnan som ställde in vågen att få prova igen. Denna gång tog jag av mig strumporna(!?) och då hade jag helt plötsligt sänkt mitt fettresultat till 34%. Fortfarande lite för högt men inte i någon fetmaklass. Skönt! Inte någon speciellt förtroendegivande apparat som ändrar resultat med så stor variation men det var ändå intressant att se. Så det är bara att inse att jag består av mycket fett och lite muskler. Dags att börja träna!!!!!

Bild på nya bordet

108222-112

Här kommer då en bild på det nya köksbordet samt stolarna och bokhyllan i bakgrunden. En ny lampa har vi också hängt upp precis. Den lyser dock väldigt starkt som ni ser.

Nya bordet på plats.

Nu är det nya bordet på plats, visserligen utan möbeltass på det ena benet, men lite frigolit ligger så fint och stöttar Anders var och köpte bokhyllan samt en ny lampa som ska hänga över bordet.. Det blev riktigt snyggt. Bilder kommer senare, vi måste diska först.....

Bordbekymmer.

Det blev inget bord igår. Slutsålt, kommer igen vecka 52. Vecka 52! Jag kan inte vänta så länge! Men det behövde vi inte riktigt heller, jag ringde runt till EM-affärer i närheten och fick napp i Stenungsund. De hade bordet kvar. Så nu har jag lagt undan ett som jag ska åka och hämta imorgon efter jobbet.
Oj, nu har Boston Teaparty börjat och min snutt har dukat fram ost och kex. Kvällsmat.