Dubbelpass och konsert

Helg och underbart väder! Idag har jag tränat dubbelpass med spinning och bodypump, härligt efteråt. Det ger också en hel del steg i stegtävlingen så idag har jag slagit personlligt rekord med 30 000 steg. Kul! Igår gick jag 20 000 steg så jag stiger på topp 20-listan.
Igår var jag, K, V och C på konsert.
Zeigeist hette bandet som spelade och de var riktigt bra. Vi var och åt innan på Maharani, en indisk restaurang som ligger på Första Långgatan, de hade jättegod mat.
Nu ska jag och min man slappa i soffan framför Marie Antoinette. See you!

Snabb uppdatering.

Det är mycket att göra just nu. Sitter och förbereder den Boksoppa vi ska ha imorgon. Personalen på biblioteket presenterar ett urval av vårens nya böcker för alla som vill lyssna samtidigt som vi bjuder på soppa och smörgås. Jag ska prata om några ungdomsromaner och en bilderbok. Just nu är det kaos, har inte hunnit att förbereda mig alls.
Jag har också kommit igång med min bokskola för alla 6-åringar i området. Det är kul men tar väldigt mycket tid. Imorgon har jag två klasser som kommer på bokskola, boksoppan samt sagostund på mitt schema. Härligt!

Annars är det fint, Olle är lite förkyld, hoppas att det inte blir värre. Han har slutat med blöjor på dagen och är jätteduktig på att säga till för det mesta. Ibland händer det en olycka men de blir färre.

I helgen var I och C samt A, M och J här på middag. Det var väldigt trevligt som vanligt.

Nu kommer värmen tillbaka! Underbart! Nu ska jag plantera mina fröer jag köpte förra veckan.

Långledig, steg samt pizza

Härligt att vara långledig! Jag vaknade 6.30 och tog på mig kläder och gick en promenad. Jag går ett snitt på ca 11 000 steg per dag, många av stegen tar jag på jobbet. Att vara bibliotekarie är inget stillasittande jobb. Ligan leds av K. som tar en tvåtimmarspromenad varje kväll. Hur kan man toppa det?
Linnéa, Elsas och Olles kusin är här och hälsar på några dagar. De leker och har kul. Vi gjorde pizza igår och vi vet från förra gången Linnéa var här att hon är en storätare som äter en hel plåt med pizza alldeles själv, så vi laddade med 4 plåtar pizza. Hon åt inte riktigt en hel plåt denna gången, men nästan.
Annars är det mesta sig likt, det börjar lugna ner sig på jobbet, det har varit tokmycket i några veckor, men just nu är det ganska lugnt. Om några veckor drar jag igång med bokskola för alla 6-åringar i stadsdelen, förskoleklasserna blir inbjudna till biblioteket där vi tillsammans pratar om böcker och bibliotek. De får också varsin bok. Det ska bli kul men tidskrävande. Jag ska också börja arbeta heltid igen, det känns som att jag nu arbetar heltid men endast får 75% i lön och då kan jag lika gärna börja på full tid igen.
Nu ska jag duscha och dedan bär det av till affären för att handla mer mat till de små storätarna, och jag såg att IKEA har stolar för endast 25 kronor styck så jag ska åka dit och köpa några. Bra att ha. Hej så länge!