Flytt av bror o sambo igen.

Idag har vi varit i min gamla hemstad och hjälpt min bror och sambo att flytta. Det var ett år sedan sist och de branta 342trapporna som vi då bar upp alla möbler för fick vi nu traska ner för med samma prylar igen. Nu flyttar de till ett radhus med bara en trappa upp till övervåningen. Vi var åtta personer som hjälpte till och det var inte så långt mellan ställena så det gick snabbt och lätt.

Nu ligger jag på övervåningen i den alldeles för korta Klippansoffan och ska begära in hela höstens vabbande till Försäkringskassan så vi får lite extra pengar förhoppningsvis innan jul. Är alltid så långsam med detta, speciellt sedan förskolan/skolan också ska fylla i en lapp som sedan ska skickas in av föräldrarna.
Jag är väldigt stolt över mig själv de gångerna jag kommer ihåg att anmäla samma dag som barnen blir sjuka, oftast kommer jag på det dagen efter och får skriva halvlama förklaringar till varför jag inte anmälde vård av barn den dagen barnet blev sjukt. Glömde av... är den vanligaste av mina förklaringar,  datorn fungerade inte, kom inte in på FKs hemsida (har faktiskt hänt) är några andra bortförklaringar. Nu ska man dessutom förklara för personalen på skola/förskola varför inte datumen stämmer. Hu. ;-)

Kommentarer
Postat av: mor

Tänk om någon på försäkringskassan läser din bloggsida, ha jaså det är så det ligger till å pang dår försvann dom pengarna, nååååååå, så tänk på vad du skriver.

Det har ju pratats så mycket om att kolla bloggsidorna, så det kan ju hända även dig.



Natti-natti, fast du sover väl nu. Kram

2008-12-15 @ 00:07:36
Postat av: Anonym

Jag har ju inte gjort något fuffens, är bara sen med att anmäla.

2008-12-15 @ 16:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback