Alingsås och lussefirande

Idag har vi dragit runt i Alingsås och shoppat, ätit och fikat. Det är en trevlig och mysig stad att besöka, helst om man vill fika. Idag stötte vi dessuom på en tomteorkester och ett luciatåg och det fanns en stor pysselhörna där barnen satt en stund och gjorde sockerlyktor och målade trästjärnor att hänga i granen. Elsa och Olle köpte julklappar till varandra, de första klapparna under granen.



Igår var det lussefirande på dagis och Olle var världens sötaste lucia. Det var sista lussefirandet för oss på dagis, nästa år går Olle i skolan. Vi räknade ut att det var vårat sjunde år med två barn på samma dagis och det känns ganska lagom.



Sista året på dagis är man med i ett julspel. Olle skulle egentligen haft rollen som Josef men avsade sig rollen, Maria hoppade också av och de tog rollerna som vise män och kvinnor istället. Två nya huvudrollsinnehavare fick lånas in från en annan grupp och ordningen var återställd.

Kommentarer
Postat av: mor - mormor

Hej, tack för senastg det var en trevlig dag med en god middag, jag vr på övervåningen o såg den söta granen där det fanns några julklappar.



Olle jag tycker du var en jätteduktig "vise man"

o en fin Lucia, mormor kommer att sakna detta nu när ni har blivit så stora du o Elsa

2009-12-13 @ 20:11:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback